Glutenvrije kaasbroodjes

Heerlijk, deze elastische broodjes. Je maakt ze in een cupcake vormpje en ze zijn goed mee te nemen naar het werk. Daar even oppiepen in de magnetron en de hele kantine geurt heerlijk naar je warme kaasbroodjes. Het recept komt uit ZonderMeer magazine. Ik heb de helft van het recept genomen, dan heb je nog heel veel broodjes.

Ingrediƫnten:
500 gram tapiocameel (toko)
215 ml melk
215 ml milde olijfolie
1 1/4 tl zout
200 gram geraspte parmezaanse kaas of pecorino
4 1/2 eieren
1/2 zakje bakpoeder

Meng alle ingrediƫnten met een mixer in twee minuten tot een dik beslag. Vul de muffinvormpjes voor de helft. Bak ze 20 tot 25 minuten in de oven op 200 graden. De broodjes horen van binnen een beetje kleverig te zijn.

20130523-211623.jpg

2 gedachten over “Glutenvrije kaasbroodjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *