Reactie Brasserie 21 en Touche

te mevrouw van Holsteijn,

Wat jammer dat ik u zelf niet getroffen heb afgelopen weekend. Want wij hebben u met uw dochters, volgen mij, al eens eerder mogen ontvangen bij Restaurant Touché. En toen hebben wij inderdaad speciaal voor de meiden gluten vrije frieten gemaakt. Ook voor wat betreft het glutenvrije vegetarische kunt u goed bij ons terecht. Wij staan erom bekend dat we waar mogelijk altijd rekening houden met de diverse allergieën of andere dieet wensen.

Ik heb intern navraag gedaan wat er nu eigenlijk gebeurd is. Even voor de duidelijkheid, wij hebben sinds 14 juli 2014 een nieuw restaurant geopend met de naam Brasserie 21. Of wel bij beide zou u in principe terecht kunnen wat betreft uw dieet wensen.
Wat het punt was bij de Brasserie is dat er geen druppel nieuwe zonnebloem olie in huis was en we dus ook de frieten niet glutenvrij (apart) kunnen frituren. Michel van Dijk, mijn compagnon, heeft u daarom ook doorstuurt naar Restaurant Touché. Helaas is door de medewerker die u toen gesproken heeft het niet helemaal goed begrepen. Ik heb hem zojuist zelf gesproken en hij heeft niet in de keuken navraag gedaan of het wel of niet kon. Het was namelijk zoals voorgaande keer gewoon mogelijk geweest om glutenvrije frieten te maken.

Wat u als geen ander weet natuurlijk is dat het altijd moeilijk blijft met welke allergie dan ook, om at hoc uit eten te gaan. En ik begrijp heel goed dat u zelf ook wel eens spontaan uit eten wilt. Maar toch om voor de kleinere dames de teleurstelling zo klein mogelijk te maken adviseer ik u om ons de volgende keer even te bellen zodat we er rekening mee kunnen houden. Maar als er olie in huis is kan er ten alle tijden glutenvrije friet gemaakt worden!

We hopen u met uw dochters graag binnenkort bij Restaurant Touché of bij het nieuwe Brasserie 21 opnieuw te mogen ontvangen en dan gaan we de lekkerste frieten van Assen voor ze maken!

Met vriendelijke groet,
Restaurant Touché Lunch & Diner

Karin Frankhuizen
0592-769069 (Touché)
059-769015 (Brasserie 21) voor de zekerheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *