Bloggen over coeliakie

In mijn favo tijdschrift Flow las ik over het fenomeen 365 dagen project en was gelijk enthousiast. Ik besloot een project te starten met iets wat ook erg nuttig kon zijn namelijk glutenvrij koken en eten.
Mijn man denkt altijd groot dus bedacht de naam glutenblij (ik had al een website die nessieblij heet), koppelde daar een Twitter account aan en liet flyers drukken.
Een heel jaar lang blogde ik er op los soms tot diep in de nacht en maakte ik elke dag een foto van mijn eten. Na een jaar was ik er helemaal klaar mee en aten we patat van de snackbar. Maar met 1500 unieke bezoekers per maand is er zeker een markt. Ik blog nu niet meer elke dag maar probeer zeker wekelijks nog een nieuw recept uit. En ook de restaurants waar ik kom passen vaak hun menukaart aan voor den glutenvrije medemensch. Wat begon als een persoonlijk project is uitgegroeid tot een website voor mezelf en anderen waar ik nog steeds veel plezier aan beleef.

Een gedachte over “Bloggen over coeliakie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *