Waar haal ik mijn boodschappen

I luv Albert Heijn! De logo’s voor glutenvrij en melkvrij zijn voor mij ideaal als ik snel boodschappen wil doen. Ook raad ik het alle vrienden en bekenden aan als ze iets lekkers voor mijn meisjes in huis willen halen.
Eens per twee weken ga ik naar de Ekoplaza en sla ik Tartex (vega smeerworst), rijstnoodles, glutenvrije crackers en boekweitmeel (voor pannenkoeken) .
Mijn pasta (Sam’s mills) en lekkere broodjes (Schaer kaiserbroodjes en bruine bolletjes) haal ik af en toe bij de Jumbo.
Broodmix (Rimboe mix, 5 kilo) nemen mijn schoonouders altijd mee uit Naaldwijk (Biefit). Eens per half jaar bestel ik een grote doos zelfrijzend bakmeel en bloem (Doves Farm).
Sinds een klein jaartje doe ik uitgebreid mijn boodschappen bij de nieuwe glutenvrije winkel in Assen, geen grote bestellingen meer via internet en geen gesleep meer voor de familie. Ik vind er een ruime keuze aan glutenvrije merken en producten, alleen de tartex heb ik er nog niet gevonden. Je kunt er ook online bestellen en mocht je toch in de buurt zijn het daar afhalen zodat je geen verzendkosten hebt.
En als het zoals vandaag lekker weer is gaan we met het gehele gezin en de bakfiets de markt over om bij alle kraampjes lekkers te kopen en te proeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *