Wat eet ik vandaag?

Op dagen dat ik vrij ben vind ik het leuk om flink uit te pakken. Ik ontbeet vanochtend met een schaaltje yoghurt met een vruchtenmix (moerbei, cranberries en goji bessen), kokosrasp, banaan, kaneel en ongebrande cashewnoten. En een heerlijk kopje zoethoutthee. Na een grote schoonmaak en de nodige knutselactiviteiten was het tijd voor de lunch: een glutenvrij broodje met kaas en een gebakken eitje.
’s Middags gingen we naar de bieb alwaar mijn oudste plotsklaps ziek werd. Snel naar huis, de appelcake die we samen zouden bakken heb ik zelf gemaakt.
Vanavond nog een volleybal wedstrijd dus op tijd koken. Helaas een serieus gevalletje van “overcooking”: teveel werk op de hals gehaald en af en toe heen en weer rennen naar zieke Suusje. Gesmuld heb ik zeker van cherry aardappeltjes (gekocht op de markt) uit de oven met rozemarijn en knoflook. Daarbij roerbak kipstukjes (AH) met ui, champignons en crème fraiche en uit de oven pompen met kaneel en chili, overstrooid met parmezaanse kaas. Ook nog gegrilde witlof met honing. Het toetje (appelcake) bewaar ik voor na de overwinning!

20131106-182439.jpg

20131106-182448.jpg

2 gedachten over “Wat eet ik vandaag?

  1. Pingback: Wat eten we vandaag? | Meer dan glutenvrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *