Restaurants

Op deze pagina vindt u ervaringen van restaurant waar glutenvrij eten wordt geserveerd. Als u het zeker wilt weten is het wel handig om van te voren te bellen en evt te reserveren.Heeft u ook de gouden tip, stuur een berichtje en we kijken of we het in de lijst opnemen.

Restaurant Luning

We werden hartelijk ontvangen en er werd gelijk rekening gehouden met mijn dieet. De kaart bestaat uit gewone hoofdgerechten en tapas en er was keus genoeg. Ik kreeg uitgebreide tips over wat ik wel en niet mocht eten. Uiteindelijk viel de keus op een tongstrelende pompoensoep vooraf. Daarna volgden gestoofde aardappeltjes met saus, manchego kaas, champignons in knoflook en een aspergesalade. Een echte aanrader om te gaan eten!!
. www.restaurantluning.nl

Pannekoekvilla Hartelust

Na een dagje uit wilden we graag pannenkoeken eten en belandden we in Hartelust in Elst. De pannenkoeken waren heerlijk, ook de volwassen versie met ui, champignons, kaas en ananas. De meeste pannenkoekrestaurants serveren wel glutenvrije pannenkoeken maar deze tent was super. Om kruisbesmetting te voorkomen kregen we onze eigen poedersuiker, stroop . Zeker een aanrader voor mensen en kinderen die heel gevoelig zijn.
Met mooi weer is het ook heerlijk buiten zitten met een speeltuintje voor kinderen
www.hartelust.com

Cervantes

Na een dagje Groningen kwamen we in de binnenstad bij restaurant Cervantes. In de zomer is hier een schattig straatje waar je je helemaal in het buitenland waant. Glutenvrij was geen probleem, bij een van de andere restaurantjes werd een glutenvrij broodje opgetrommeld. De kaart was overzichtelijk in warme en koude tapas en vlees, vis en vegetarisch onderverdeeld. We hebben heerlijk genoten van salade, patates bravo’s, tortilla, warme geitenkaas en gegrilde courgettes.Een aanrader!

http://cervantesgroningen.bennergroep.nl/