Rijstnoodles met ananassaus

Met een koortsig kind en weinig inspiratie heb ik mij vandaag vergrepen aan een zakje kant en klare saus. Ik kook erg weinig noodles en weet te weinig van de Aziatische keuken om dit lekker klaar te maken. Het begin is er met wok en sesamolie en gv sojasaus. Ik vond het erg lekker en de kids vonden de sliertjes heerlijk. Ik ga me hier nog verder ik bekwamen dus wordt vervolgd.

Ingrediënten:
Voor twee personen:

400 gram rijstnoodles van Mei Asia
1 bakje tofu stukjes mild gekruid (AH)
1 zak wokgroente
Wokolie
Sesamolie
Sojasaus (tamari van yaks) besteld via glutenvrijemarkt.com
Pineapple saus van Mei Asia ( zie foto) te koop bij AH en Jumbo
Verse ananas
Half potje maïs (AH biologisch)

Laat de noodles weken in kokend water. Verwarm de wokolie in een wok en bak de groente en de tofoe op hoog vuur. Voeg tijdens het wokken een scheutje sojasaus en sesamolie toe. Doe als de groente gaar maar knapperig is de saus, ananas en maïs toe en warm door. Serveer met de noodles.

20111213-220810.jpg

20111213-220823.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.