Ovenschotel met aardappel en champignons

Deze ovenschotel heb ik lang niet gemaakt omdat ik geen goede vervanger voor crème fraiche kon vinden zonder koemelk. Ik heb het nu gemaakt met Alpro soya cuisine en dat ging prima! Goed veel verse kruiden en zout en peper gebruiken want anders wordt de smaak snel vlak.

Ingrediënten:
Voor 4 personen
Dubbelpak aardappelschijfjes
Bakje champignons
2 uien
2 bollen buffelmozzarella
Doosje cherrytomaatjes
50 gram geraspte pecorino
3 eieren
Pakje Alpro soya cuisine
Peterselie
Bieslook
Zout en peper

Prik gaatjes in de verpakking van de aardappels en verwarm 4 x 40 sec op 1000 watt zodat ze al gaar zijn. Vet een grote ovenschaal en en leg de helft van de aardappels op de bodem. Doe vervolgens plakjes ui en champignons erover. Daarna weer een laagje aardappels. Maak een mengsel van de eieren, Alpro soya, pecorino en de kruiden. Verdeel dit over de ovenschaal. Beleg met halve cherrytomaatjes en de mozzarella. Zet 15 minuten in de oven op 200 graden en daarna nog 15 minuten op de grillstand. Bon apetit!

20120222-150748.jpg

20120222-150756.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.