Waterpop

In Wateringen waar mijn man vandaan komt, is elk jaar een festival met veel leuke kinderactiviteiten. Daarom togen we op vrijdagochtend al via Hilversum naar het westen. Eerst een tussenstop bij mijn vriendin om nieuwbakken baby Elias te bewonderen, wat een schatje. Mijn vriendin was zo lief geweest om een lunch voor ons te verzorgen en lekkere kokoskoeken te kopen. Daarna verder op pad met een tas vol restjes brood en koek.
In het westen hebben we naar een pizza van DS gehaald bij de Jumbo. Wat ui, paprika en champignon er op en een prima bodem voor ’s avonds. Het was een gezellig feestje en en passant kreeg ik ook nog een uitnodiging om in september mee te gaan naar Madrid.
De volgende dag nog even naar de ├╝berkookwinkel DOK in Dan Haag. Daarna al vroeg met de meiden naar de kinderactiviteiten. We picknickten met rijsttoastjes, gekookte eieren en bananen. Bij een kraampje een zak popcorn gekocht en ’s avonds mochten we aanschuiven bij mijn schoonmoeder.
Ze had macaroni van pure and Free gekookt met een basilicum tomatensaus uit zak (AH) met een groente pakket en geraspte kaas, heerlijk! ’s Avonds wilden mijn meisjes niet slapen dus heb ik de finale hockey gekeken en dat was ook spannend!

20120815-112807.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.