Ik had me enorm verheugd op deze muffins. Ze zagen er heerlijk uit op de foto. Helaas zaten ze vastgekleefd aan de muffinvormpjes. Daarnaast was de smaak ook erg saai. Ik denk dat ze met knoflook, meer kaas en kruiden een stuk lekkerder zijn. Wordt vervolgd.
Ingrediënten:
Voor 12 muffins
175 gram maïsmeel
125 gram gv bloem
2 tl bakpoeder
2 eieren
200 ml melk
3 el olie
75 gram geraspte oude kaas
1 rode ui
20 gram maïs
Snij de ui in kleine stukjes en fruit kort in de pan. Doe het meel, bakpoeder en bloem in een kom en meng goed door. Roer de maïs, kaas en ui erdoor. Klop de eieren en olie door de melk en voeg voorzichtig toe aan het meel. Roer alles door elkaar en verdeel over 12 ingevette muffinvormpjes. Bak ze 15-20 minuten in een voorverwarmde oven op 220 graden. Haal de muffins uit de vorm en laat afkoelen op een rooster.