Dit recept komt uit de Libelle en kon makkelijk worden aangepast. Het is een simpele pure pasta, lekker met een salade.
Ingrediënten:
Voor 2 personen
200 gram glutenvrije spaghetti (Allergy friendly, natuurwinkel)
3 teentjes knoflook in plakjes
3/4 rode peper fijngesneden
5 eetlepels olijfolie
2 eetlepels peterselie fijngesneden
4 plakjes witbrood van Schaer (pain Carré) AH
1 eetlepel grove mosterd
2 eetlepels roomboter
Scheur het brood en maal fijn in de keukenmachine. Smelt de boter in een pan. Haal de pan van het vuur en voeg mosterd en broodkruim toe. Doe in een ovenschaal en zet onder de gril tot de kruimels bruin kleuren.
Kook de pasta volgens de verpakking. Bak de knoflook en peper ongeveer 5 minuten op zacht vuur in de hete olie. voeg de peterselie en wat zout toe. Schep de uitgelekte pasta door het knoflook mengsel en bestrooi met mosterdbroodkruimels.