Na vandaag komen er even niet zoveel home made recepten op de website aangezien we morgen naar de USA gaan. Twee weken rijden we met een camper langs de oostkust en gaan we naar New York en Boston. Natuurlijk zal ik waar mogelijk bloggen over wat we in het vliegtuig krijgen, of we het volledig glutenvrije restaurant in New York kunnen vinden en hoe de supermarkt er uitziet.
Vandaag nog even wat in de pan gegooid zodat de kasten echt leeg zijn.
Ingrediƫnten:
Voor twee personen
Half pakje mihoen (go-tan)
Zak verse wokgroente
Halve komkommer
Twee gekookte eieren
Scheutje ketjap
Scheutje sojasaus
Drupje sesamolie
Handje pinda’s
Kant en klare pindasaus hot (AH)
Bak de groente in een wok met hete wokolie. Laat de mihoen weken in kokend water. Voeg de sojasaus, ketjap en sesamolie toe. Verwarm de pindasaus met wat water en melk in de magnetron en roer goed door. Laat de mihoen uitlekken in een vergiet en roer door de groente. Serveer met schijfjes komkommer, pindasaus, eieren en strooi de pinda’s er over.