Quornsalade met mango en geitenkaas

Heerlijke maaltijdsalade uit de Allerhande. In plaats van kip gebruik in vaak quorn stukjes en Des. Ik had nog wat rijst van heisteren en voor de kids opgebakken aardappeltjes er bij. Weer een lekkere snelle maaltijd op tafel na een dag hard werken ( twee afgezegde afspraken en een high tea).

Ingrediƫnten:
Voor 4 personen

2 el pijnboompitten
1 mango in blokjes
4 el olijfolie
1 teen knoflook
1 zak spinazie 300 gram
1 bakje quorn en des
1 zak gemengde salade 300 gram
1/2 komkommer in plakjes
1 rond geitenkaasje met honing ( Bettine)
4 el balsamico azijn

Rooster de pijnboompitten in de pan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord.
Verhit 2 el olie in een wok. Voeg knoflook en spinazie in delen toe. Laat slinken en breng op smaak met zout en peper. Laat uitlekken in een vergiet.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bestrooi de kip met peper en zout en bak in 4 minuten bruin en gaar.
Doe de sla en komkommer in een schaal. Schep de spinazie erop en verkruimel de geitenkaas erover. Voeg de kip en de mango toe. Bestrooi met de pijnboompitten en besprenkel met de azijn.

20111122-210536.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.