Vandaag werd mijn nichtje Yara 5 jaar, dus weer een feestje! Als er veel mensen komen eten zijn taco’s altijd handig, alle ingrediënten op tafel en iedereen vult zijn eigen schelp. de meeste Mexicaanse kant en klaar producten zijn glutenvrij, zeker bij de AH. Kijk goed op de ingrediënten lijst.
Ingrediënten:
Taco schelpen
Taco kruiden
(vega) gehakt
Stukjes paprika, champs, prei of ui
Potje guacamole (zelf maken is wel veel lekkerder)
Potje taco saus
Tortilla chips
Blikje maïs
Blikje kidneybonen
Geraspte kaas
Zakje sla
Evt plakjes komkommer en tomaat
Bak de groenten met het gehakt en de kruiden. Voeg een beetje water toe. Laat lekker pruttelen en doe dan de kidneybonen en maïs er bij. Bak de taco’s in de oven lekker knapperig.
Serveer de taco’s met de vulling en zet bakjes op tafel met sla, kaas, komkommer, tomaat en de sausjes. Laat iedereen een lievelingsbordje opmaken.