Flatbread met Indiase curry

Op de glutenvrije markt stond een vertegenwoordiger van Moilas. Hij timmerde hard aan de weg naar eigen zeggen, ik wilde natuurlijk graag proefkonijn zijn. Ik kreeg een gratis proefpak flatbread maar beloofde geen positieve recensie. Ik moet natuurlijk wel onafhankelijk blijven, tenzij er bedragen met 3 nullen worden geboden. Ik heb een lekkere makkelijke curry gemaakt en dit met het brood gegeten en ik was blij verrast. Het smaakte lekker en ik zie zeker opties met het brood als wrap of pizzabodem. Nu hopen dat het snel in de supermarkt ligt.

Ingrediƫnten:
1 blik kikkererwten
Half bakje champignons
1 ui
2 tomaten
Halve bloemkool
2 el currypasta Patak’s
1 pakje kokosmelk AH
1el koriander
1 el garam marsala
1 pak Moilas flatbread
4 papadums patak’s

Snij de bloemkool in roosjes en kook 10 minuten. Snij de ui in grote stukken en bak samen met de gehalveerde champignons 5 minuten. Voeg de currypasta toe en bak nog 5 minuten. Snij de tomaten in stukken en doe samen met de bloemkool en kikkererwten bij de curry. Schenk de kokosroom er bij en voeg de andere kruiden toe, laat 10 minuutjes pruttelen.
Verwarm ondertussen de papadums in de magnetron en het flatbread volgens de verpakking.
Mijn dochter vond het brood ook lekker om zo te eten, zie foto.

20111128-214157.jpg

20111128-214247.jpg

20111128-214255.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.