Pasta met pompoen, cranberry en geitenkaas

In december kun je bij verschillende supermarkten artikelen kopen speciaal voor de feestdagen. Zo ook een ovenschoteltje met pompoen. Er zat alleen groente, geitenkaas en kruiden in dus dat klonk goed. Het resultaat was lekker maar denk ik nog lekkerder als het vers gemaakt was. Daarom bij deze de ingrediƫnten zodat je het zelf kunt maken.

Ingrediƫnten:
Voor twee personen
200 gram pasta (penne van Schaer)
Halve flespompoen
Half bakje cherrytomaatjes
Twee handjes cranberry’s
Handje pompoenpitten
Takje oregano
50 gram rucola
150 gram zachte geitenkaas
Olie

Kook de pasta met een scheutje olie en giet af. Snij de pompoen in kleine blokjes en kook of stoom ze al dente. Doe de pompoen met de cranberry’s, zaden en tomaatjes in een ovenschaal. Giet er olie overheen en doe de oregano erover. Verbrokkel de geitenkaas er over en zet 5 tot 10 minuten onder de gril tot alles warm is. Serveer met de pasta en rucola.

20111229-211217.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.