Boekweitnoodles

Ik had gekruide tofureepjes gekocht val Alpro soya. Normaal neem ik ze van het huismerk van de AH. Deze waren erg zout waardoor het hele gerecht te zout was, jammer want de smaak was verder erg lekker. In het recept staat dan ook gewone tofu. Voor de kinderen had ik de noodles met een gebakken ei en sperziebonen gemaakt, een lekker maaltje om met de handen te eten.

Ingrediƫnten:
1 pak boekweitnoodles (natuurwinkel)
1 rode peper in kleine stukjes gesneden
1 zak gesneden Thaise wokgroente (Jumbo)
Stukjes tofu, zonder kruiden!
AH wokolie
Tamari glutenvrije sojasaus van Yakso
AH sesamolie
Paar snippers kokoscreme van Toko Lien
Handje Seroendeng van Inproba

Kook de noodles volgens de verpakking en laat uitlekken in een vergiet.
Doe een scheut wokolie in de pan en bak hierin de blokjes tofu knapperig. Doe ze in een apart schaaltje. Bak de peper in een beetje wokolie en bak vervolgens de wokgroente kort op hoog vuur. Voeg onder het wokken en scheut sojasaus, de kokoscreme en een paar druppels sesamolie toe. Doe als laatste de tofu toe en bak kort mee. Serveer met de noodles en een beetje seroendeng.

20120103-202327.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.