Cupcakes

Op een avond heb ik heerlijk geknutseld aan glutenvrije muffins versierd met fondant. Het ziet er zeer feestelijk uit maar je bent er wel een tijdje mee zoet. Tip: volg een les bij baksalon Be Nice en je kunt thuis gelijk de mooiste creaties maken. Ik had kokos door het meel gegooid, niet zo slim want ze waren erg droog. Hier dus het recept zonder kokos.

Ingrediƫnten:
100 gram zachte boter
100 gram kristalsuiker
2 grote eieren, geklopt
175 gram zelfrijzendbakmeel (Doves Farm)
5 el melk
1/2 tl vanille essence (dr Oetker)

Verhit de oven voor op 180 graden. Bekleed de muffinvormpjes met 9 cups. Doe de boter en suiker in een mengkom en mix tot de massa licht van kleur en luchtig is. Doe de eieren erbij en klop tot het mengsel romig is. Roer met een houten lepel het meel, de melk en vanille er door. Schep het mengsel in de bakjes en bak ongeveer 20 minuten in de oven. Laat ze goed afkoelen en versier met fondant. www.baksalonbenice.nl

20120710-202453.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *