Curry met tofu en Chinese kool

Deze week had ik Chinese kool en tofu al in twee andere gerechten gebruikt maar natuurlijk de helft over. Dan typ ik die twee ingrediënten in op de Appie app en krijg je een lekker gerecht. Uiteindelijk was het weer ruim uitgevallen dus heb ik de buren maar uitgenodigd om ook mee te eten, gezellig!

Ingrediënten

1 bakje champignons
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zakje verse koriander
1 pak tofu naturel
400 g witte rijst (pak a 500 g, Biologisch)
1 zakje korma (Patak’s)
1/2 Chinese kool
1/2 blikje kokosmelk
1/2 bloemkool

Bereiden
Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Snij de bloemkool in roosjes en stoom beetgaar. Tofu in blokjes snijden. Chinese kool schoonmaken en in repen snijden. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten en tofu bakken. Kool en champignons toevoegen en 5 min. meebakken. Saus en kokosmelk toevoegen en 5 min. meeverwarmen. Koriander fijnsnijden en over de saus Rijst met curry serveren.

20120825-140843.jpg

20120825-140852.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.