Marrokkaanse nepkip

Vandaag moest er natuurlijk lampionnetje gelopen worden. Suze mocht de helft van de snoepjes niet hebben maar was erg tevreden met haar buit. Om te zorgen dat ze toch nog wat substantieels binnen kregen aten we om half 5 !!! Bij de AH lag een pakje (lastig om vers te koken) marroccan stir fry van Al Fez, wat uit alleen maar kruiden en groente bestond. Het was binnen 10 minuten klaar en smaakte prima.

Ingrediƫnten:
Voor 2-3 personen
250 gram zizo couscous (gekocht bij Biefit in Naaldwijk)
pakje Al Fez marroccan stir fry
Pakje stukjes en Des van Quorn
Halve paprika
100 gram champignons
Halve courgette

Snij de groente in stukken en bak in een wok met de nepkip. Voeg de saus toe en laat even aanbakken. Voeg een kwart kopje water toe en laat lekker pruttelen. Ondertussen kook je 250 ml water, voeg een theelepel zout en een eetlepel olie toe. Haal de couscous van het vuur. Roer de couscous er door en voeg een blokje boter toe. Zet de couscous weer op het vuur en maak in 3 minuten los. Serveer de saus met groente en nepkip met de couscous.
Ook lekker met echte kip of quinoa ipv couscous. Dit kun je tegenwoordig in bijna elke supermarkt kopen.

20111111-204500.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.