De smaak van deze taart was goed maar het goudbruine korstje was ver te zoeken. Het waren meer een soort broodklonten. Of het lag aan het glutenvrije meel of dat het recept niet klopt weet ik niet. Hier volgt het recept dus wie het wel lukt hoor ik graag. Ik heb er drie keer zoveel melk doorgedaan en nog was het een deegbal in plaats van beslag.
Ingrediënten:
1 el olie
2 teentjes knoflook
1 rode paprika
1 groene paprika
1 ui
1 tl chilipoeder
400 gram tomatenblokjes uit blik
Blikje maïs
Blik kidneybonen
2 el fijngehakte koriander
Korst
125 gram maïsmeel
1 el bloem
1/2 tl zout
2 tl bakpoeder
1 ei, geklopt
6 el melk
1 el maïsolie
125 gram geraspte kaas (geit)
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de gesneden groente tot ze net zacht zijn.
Voeg het chilipoeder, de tomaten, de maïs, bonen en zout en peper toe. Laat 10 minuten pruttelen, voeg dan de koriander toe en schep alles in een ovenschaal.
Meng voor de korst het maïsmeel, de bloem, het zout en het bakpoeder. Maak een kuiltje in het midden en voeg het ei, de melk en de olie toe en klop alles tot een glad beslag. Schep het beslag over de groenten en strooi er de kaas over. Bak de taart in 25-30 minuten in een voorverwarmde oven op 220 graden goudbruin.