Pittige japanse noedels

Een misbaksel kan ik dit gerecht niet noemen maar het was wel een beetje saai. Trouwens voor het eerst dat ik een witte kool kocht (afgezien van in mijn kraamweek tegen stuwing). De kool was lekker maar de saus een beetje simpel. Ik blijf proberen tot ik een super noedel recept heb gevonden.

Ingrediƫnten:
500 gram noedels (Brown rice, natuurwinkel)
1 el sesamolie
1 el sesamzaadjes
1 el zonnebloemolie
1 rode ui in ringen
100 gram sugarsnaps
Half bakje champignons
Halve witte kool
3 el zoete chilisaus
2 lenteuitjes in ringen

Bereid de noedels volgens de verpakking. Laat ze goed uitlekken en schep de noedels door de sesamolie en sesamzaadjes.
Verhit de zonnebloemolie in een grote wok en voeg de gesneden groente toe. Roerbak het 5 minuten. Voeg dan de chilisaus toe en bak nog 2 minuten. Voeg de noedels toe en wok nog 2 minuten. Verdeel de noedels over borden en kommen en strooi de lenteui erover.

20120125-170930.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.