Simpele snelle curry
1 blok paneer (ekoplaza)
1 pakje rode curry Fair Trade (AH)
200-300 ml kokosmelk of rijstmelk met cocossmaak (Provamel, ekoplaza)
1/2 courgette in plakjes
1 ui in ringen
1 blikje kikkererwten
1/2 paprika in blokjes
1 verlepte aardappel, geschild en in blokjes
150 gram rijst
4 pappadums
Bak de groenten zachtjes aan in een beetje (wok) olie. Voeg de curry en de kokosmelk toe en laat lekker pruttelen, voeg extra kokosmelk toe als het te droog wordt. Snijd de paneer (Indiaase kaas) in blokjes van 1,5 x 1,5 cm en bak ze lekker krokant in olie, regelmatig keren. Kook zilvervliesrijst of basmatirijst volgens de verpakking gaar. Maak de pappadums in de magnetron klaar: leg een pappadum tussen twee vellen keukenrol en verwarm 40 seconden op 1000 watt.
Voeg vlak voor het serveren de paneer toe aan de curry en eet met de rijst en pappadums.