Appelrozijnen taart

Appelrozijnen taart

  • Ingrediënten:
    150 gram roomboter
    125 gram suiker
    3 eieren
    175 gram bloem Doves Farm
    2 appels in dunne schijfjes
    1 el kaneel
    1 handje rozijnen20121225-112514.jpg

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Laat de boter in 15 seconden zacht worden in de magnetron. Mix het luchtig en doe de suiker erbij. Mix het goed door elkaar en voeg een voor een de eieren toe. Blijf mixen en voeg als laatste het meel toe.
Doe de appelschijfjes met de kaneel en rozijnen in een bakje en roer goed om. Roer dit appelmengsel door het beslag en stort in een bakblik. Bak in 45 minuten goudbruin (35 min als je een platte (hartjesvorm) gebruikt. Prik met een saté prikker in de taart, als deze er schoon uitkomt is de taart klaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *