Vega shoarma

Gisteren was er weer een bakles in de Jumbo dus een snelle maaltijd was gewenst. Bij de Jumbo in Assen vond ik glutenvrije vegetarische shoarma. Dat moest natuurlijk geprobeerd worden. De shoarma was wat taai en qua structuur leek het op kip. De smaak was goed maar het proefde niet zoals shoarma ruikt (gegeten heb ik het nog nooit).

Ingrediƫnten:
Bakje vega shoarma
Ciabatta broodjes van schaer
Halve prei
Halve paprika
Cherry tomaatjes
Plakjes komkommer
Mayonaise
Teentje knoflook
Peper en zout

Rooster de broodjes in de oven of broodrooster. Bak de shoarma met de paprika en prei. Beleg de broodjes met het nepvlees en de rauwkost. Meng de (zelfgemaakte) mayonaise met de knoflook en peper en zout. Serveer de broodjes met de saus. Met je handen eten!

20111115-212311.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.