Ramses

Sabah een mail gestuurd naar Silvie van de Vaart voor een restaurant tip. Natuurlijk beland je dan in een ultra hip restaurant met nevel over het terras en de flessen champagne op tafel. Afgezien van het feit dat het eten redelijk overpriced was een ontspannen ambiance mede door de fles champi die we hadden besteld. Na overleg met de aardige ober koos ik voor een kaasplankje vooraf en daarna een avocado-tomatensslade. Ik kreeg als voorafje een heerlijk stokbroodje met kruidenboter. Toen de buren onze inmiddels bijna lege fles champi omgooiden kregen we een nieuwe dus voelden we ons helemaal als Gooische vrouwen. We hebben genoten van lekker eten en sterallures waarna we pas na enen onze weg vervolgden. Vooral voor het gevoel er bij te horen ga je naar dit restaurant, voor het eten hoef je het niet te doen.
www.ramseslife.com

20121230-201938.jpg

20121230-201948.jpg

20121230-201954.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.