&zo Groningen

Woensdag had ik een bedrijfsfeest van Elker, jeugd en opvoedhulp. We werden om 17 uur verwacht bij de &zo in de Poelestraat. Van te voren kon je via internet je dieetwensen doorgeven. Altijd maar weer afwachten of het dan goedkomt dus thuis nog gauw wat blokjes kaas opgepeuzeld.
Er waren verschillende buffetten met een thema verspreid over de verdiepingen. Ik kreeg een aantal suggesties voor glutenvrij eten, nl rijst, salade, bonen en sushi. Hiervoor moest ik met mijn bord het gehele pand doorkruisen. De Spaanse rijst met peultjes smaakte goed maar was erg papperig. Daarna langs 100 mensen voor de salade geitenkaas of zal ik zeggen kaas met een blaadje sla… De bonen zaten verstopt tussen de worst dus die heb ik overgeslagen als rasechte vegetariĆ«r. Daarna weer door de menigte voor de sushi. Die werd klaargemaakt op een houten plaat met restjes zalm en sausjes, dit zag er niet heel hygiĆ«nisch uit. Als toetje nog maar een bordje rijst genomen.
Gelukkig wad het feest fantastisch en heb ik af en toe de dansvloer verlaten voor een aurafoto of reading van een numerologe. Thuisgekomen nog een zak pitachenoten soldaat gemaakt en met een voldaan gevoel gaan slapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.