Pizza met geitenkaas en asperges

Ik ben begonnen met bioresonantie voor vermoeidheid en schouderklachten. Nu blijkt dat ik niet goed tegen koemelk kan en moet dat dus ook uit mijn eetpatroon verwijderd worden. Dit vind ik erg lastig omdat ik dol ben op kaas. Bij de Jumbo heerlijke geiten en schapekaasjes ingeslagen. Vandaar dus een pizza met geitenkaas, en hij was erg lekker. Gelukkig is er nog een stukje over om morgen mee te nemen naar het werk.

Ingrediƫnten:
Voor 4 personen

600 gram schaer Brot mix B
400 ml water
20 gram gist
2 blikjes tomaten puree
2 zakjes geraspte geitenkaas
1 bakje champignons
1 paprika
1 blikje asperges (euroshopper)
2 uien
Oregano kruiden

Maak het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking van de Brot mix.
Besmeer de pizzabodem met de tomatensaus. Strooi de geitenkaas er over en beleg met de ui, paprika en champignons in deze volgorde. Als laatste de asperges er over verdelen en bestrooien met de oregano.

20111205-213358.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.