Zomerse pasta

Deze pastasalade was lekker en goed gevuld. De rode ui maakte het erg uiig dus die zou ik weg laten. Verder een supergezonde maaltijd en binnen 15 minuten op tafel. Het recept komt uit het kookboek van Amber Alberda.
Ingrediƫnten:
Voor 4 personen

1 kilo rijpe tomaten, in stukjes
2 bollen (buffel)mozzarella, in kleine stukjes gescheurd
2 kleine rode uien, in dunne ringen
Half potje groene olijven in plakjes (AH)
2 el kappertjes
3 lente uitjes, in ringetjes gesneden
2 teentjes knoflook, fijngehakt
3 el grof gehakte peterselie
1/2 tl gedroogde oregano
Zeezout en versgemalen peper
6 el olijfolie
500 gram gv pasta
12 zongedroogde tomaatjes
Versgeraspte parmezaanse kaas of pecorino (koemelkvrij)

Meng in een grote kom alle ingrediƫnten door de gekookte pasta. Smullen maar!

20120301-203339.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.