Gisternacht liep mijn IPhone vast dus dit recept volgt een dagje later.
Ik dacht slim te zijn en vast een hartige taart voor te bereiden die ik alleen nog op hoefde te warmen. Ik was wat nonchalant met afwegen met als gevolg dat het deeg steeds verbrokkelde. In stukjes maar in de oven schaal gedrukt en gevuld. De volgende dag opgewarmd in de oven. Dit duurde langer dan gepland en dus een lauwe taart. Wie een echt lekker recept heeft voor hartige taart, ik hoor het graag.
Ingrediƫnten:
Voor 2 personen
100 gram bloem ( doves farm )
100 gram magere kwark
1 1/2 el olie
Halve courgette
1 ui
1 tomaat
4 champignons
1 ei
100 gram geraspte kaas
100 gram zure room
2 el provinciale kruiden
Meng de kwark met het meel en de olie. Kneed tot een bal. Rol het uit tussen plastic folie, en bekleed een kleine ovenschaal. Prik het deeg in en bak 10 minuten op 200 graden.
Snijd de groenten in grove stukken en bak kort. Meng met de kaas, zure room, ei en kruiden. Vul het deeg en bak nog 30 minuten.
Ps. don’t try this at home!