Bij de natuurwinkel in Assen heb ik gezocht naar nieuwe producten, ik vond onder andere deze zwarte noodles. Vooral de kinderen vonden deze zwarte slangen erg spectaculair. Met lekker veel gewokte groenten een supersnelle gezonde maaltijd.
Ingrediƫnten:
Voor 4 personen
500 gram zwarte rijstnoodles
125 gram champignons
1 rode paprika
1 ui
1 prei
1 halve bos paksoi
1 rode peper
Wokolie
2 el sojasaus glutenvrij (via internet)
1 el sesamolie
1 el verse gember (of uit een potje AH)
1 el sesamzaadjes
Kook de noodles volgens de verpakking . Was en snij de groente. Begin met de ui, bak in een flinke scheut wokolie. Snij achtereenvolgens de prei, paprika, peper, paksoi en champignons en gooi in de pan als er een groentesoort klaar is. Zo bak je alle groente op hoog vuur in de wok. Voeg ondertussen sesamolie , gember, sojasaus en sesamzaad toe en warm goed door. Als de groente gaar maar nog knapperig is serveer je hem met de noodles.