Proef eten en drinken

Vrijdag vierden we de verjaardag van mijn hubby in de stamkroeg van de Zieke Geest vriendengroep. Voordat het feest losbarstte zijn we nog met mijn schoonouders uit eten geweest. Mike had van tevoren gebeld ivm het dieet en dat was geen probleem. Daar aangekomen werd onze jas keurig aangenomen en werden we naar onze tafel begeleid.
Volgens de bediening mocht ik kiezen uit de kaart en dan zouden zij het aanpassen. Beetje lastig om het enige vega gerecht op de kaart (kaasfondue) koemelkvrij te serveren.
De bediening was erg correct en kwam een paar keer overleggen wat ik wel mocht hebben. Uiteindelijk een heel gezellige avond gehad.
Als voorgerecht had ik een heerlijk zoet zuur tomatensoepje. Ook kreeg ik gv brood met boter, wel jammer dat het dat fabrieksbrood was wat je bij AH in de diepvries kan kopen, niet zo lekker. Als hoofdgerecht een prachtig opgemaakt bord met allerlei groente en tapenade. Vooral de rode biet was heerlijk gekruid, de champignons waren een tikkeltje oosters en ook heerlijk. De asperges en aardappel waren erg neutraal maar met de tapenade goed te doen. De frieten waren lekker knapperig, helaas was de mayonaise niet zelf gemaakt en bevatte dus gluten. Wel jammer van een restaurant dat zegt met alleen verse producten te werken. Kortom een gezellig restaurant waar je lekker kan eten, voor mij geen topper.
www.proefetenendrinken.nl

20111211-220207.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.