Voilà

Samen met lieve vrienden Sigrid en René gingen we een avondje culinair genieten. Bij toeval reed ik langs een restaurant met als ondertitel (h)eerlijk gastvrij. Toen ik op de website keek zag ik dat je kon genieten van een vijf gangen verassings menu, dat wil ik wel beleven!
We hebben een superavond gehad met bij elke gang een bijpassend wijntje. Dieetwensen kun je van tevoren doorgeven en de kok heeft beloofd op zoek te gaan naar lekkere glutenvrije broodjes want die waren wat droog.
Als voorgerecht kreeg ik een bietencarpaccio met geitenkaas. Daarna een heerlijke soep met tamme kastanjes en champignons. Als hoofdgerecht kreeg ik geroosterde pompoen met spruitjesstamppot en een stoofpotje met zure room, venkel en nootjes, mmmm!
Verder was er een heerlijk kaasplankje met kaasjes uit de omgeving en uiencompote. Alsof dit nog niet genoeg was kregen we nog een goddelijk toetje van pompoenijs met crème brulee. Uiteindelijk hebben we van 20:00 tot 24:00 uur getafeld en heerlijk bijgekletst. Wat een superrestaurant voor een heel speciale avond.

www.restaurantvoila.nl

20121111-214857.jpg

20121111-214932.jpg

20121111-214940.jpg

20121111-214951.jpg

20121111-215036.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.