Eetcafe het Schuitendiep

Gisteren had ik wat te vieren met een jongere van mijn werk. Hij doet zo goed zijn best, echt een topper!! Daarom nam ik hem mee uit eten op sjiek. Vooraf even gemaild om te reserveren, ik kreeg gelijk een mail terug welke allergieën ik ook alweer nog meer had, wauw! Aangekomen had de kok al mijn verboden ingrediënten (vlees, vis, gluten, sommige fruitsoorten, sommige noten en wortels) op een bierviltje geschreven.
Vooraf kreeg ik een amuse van tomatenijs met komkommerschuim en een bolletje mozzarella, bizar wat je smaakpapillen dan met je doen.
Als hoofdgerecht een gevulde portobello met pesto en geitenkaas op een bedje van bietencarpaccio met piccalilly. Erbij heerlijke friet uit de glutenvrije frituurpan en zelfgemaakte mayonaise. Helaas was ik weer te gretig en vergeten een foto te maken.
Het toetje was echt spectaculair: crème brulee, gecarameliseerd ananasschijfje, warm banaantje met kokossuiker, suikerspinnetje en passievruchtijs met knetterchocolade.
Dolgelukkig met zoveel heerlijks werd het een erg gezellige avond.

20120817-195527.jpg

20120817-195537.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.